Våte fitter må ti hele tiden

våte fitter må ti hele tiden

Pappa ble nok ganske flau, men det hadde han bare godt av, så! Jeg kunne ikke høre hva de sa, men det hørtes ut som sånn kjælen koseprat, liksom, mamma lo den kåte latteren sin og hylte iblant, akkurat som om noen kilte henne. Så jeg tok et «fast grep om situasjonen hehehe plutselig var det ikke så farlig lenger, jeg tok den inn i munnen og slikket i vei så godt jeg kunne, men det var altså så vanskelig å konsentrere seg når jeg kjente den den flinke. Jeg rødmer litt, her jeg sitter, fordi jeg husker hvor flaut det var DEN gangen selv om det var bare småtterier mot det som skjedde senere det at jeg ble våt i musa, mener jeg. Den lørdagen og nå var jeg allerede kåt veldig kåt, til og med! Altså, jeg bare hylte høyt da jeg kjente tungen hans mot sprekken min! Og nå lå hun der inne i den samme sengen og pulte med broren hans! Deretter bøyde han seg frem og kysset meg med tunge og det hele akkurat det som hadde fått meg til å smelte, liksom! Onkel pustet tungt og kom med sånne mmmmm, jaaaa, sånn sånn er deilig, Ylva! Og ikke lenge etter kom mamma med et sånt skikkelig hyl ikke bare ett heller! Og det bare skrek gjennom hodet mitt: ylva, DU kommer TIL Å BLI pult NOE grundig! Jeg tror det var ordet pikk jeg tenkte, ihvertfall, da jeg tok den i munnen for annen gang! Det var som om jeg liksom smeltet og rant utover lakenet! Denne gangen følte jeg meg enda mere jeg vet ikke sånn rar i kroppen, jeg turde ikke helt tenke det akkurat mens det skjedde, men nå vet jeg at jeg rett og slett var veldig KÅT musa mi var våt allerede FØR jeg begynte.

Isabella martinsen naken svenske erotiske historier

Kom det igjen, og da kikket jeg opp på ham. Sånn at den gikk opp og ned helt av seg selv opp-og-ned, opp-og-ned og pikken til onkel gled helt til bunns i meg, sånn at jeg kjente den grove, krøllete hårveksten hans mot musa mi, som var nesten glatt der hadde jeg bare litt hår. Hvis ikke den kåte musa mi hadde tatt over styringen helt! Og da husker jeg at jeg tenkte: kanskje han vil gi meg tolv hundre kroner hver gang jeg suger pikken hans? Men nå nå synes jeg liksom at jeg HAR litt å fortelle om og ikke bare litt, heller! Da først tok han den ene hånden bort fra rumpa mi og styrte den inn dit den skulle eller dit den egentlig ikke skulle vært! Og nå var den store, stive, harde pikken hans bare et par centimeter ovenfor trusestrikken min! Og sånn helt uten at jeg ville det, for det var liksom kroppen min som hadde tatt over! Humret han, og skjøv frem den solide bulen i buksene. For lydene ble sånn korte og hakkete, liksom åh-åh.åh.åh jahhh- jahhh- jahhh- jahhh- og da husket jeg at sånne lyder hadde jeg hørt før også, da pappa bodde hjemme. Trodde han at jeg ville bli smigret, kanskje? Og nå var jeg spent på om onkel ville ha flere «blowjobs» og hvor ofte? Som om jeg ikke kunne lage frokost til meg selv det gjorde jeg ofte, fordi mamma jobber jo! For hun er egentlig ganske lekker å se på til og med gutter i ungdomsskolen snur seg etter henne og plystrer frekke som de er!

våte fitter må ti hele tiden

gråspurv som la egg og klekket unger. Så fikk jeg fire hundre ekstra! Og de hadde ikke betalt meg noe, hihi! Men av en eller annen grunn begynte jeg likevel mest fordi to-tre andre jenter i klassen gjorde det. Stammet jeg jeg visste akkurat hva vi hadde på kjøkkenet, og rundstykker hadde vi ihvertfall ikke. Jeg telte ikke sedlene før etterpå, og da var det.400 kroner der! Altså, han tok MIN hånd og la den på pikken sin! Jeg hadde lest og mamma hadde forklart faktisk! Og et par centimeter nedenfor der igjen!


Norsk wetting sex shop bergen


Men altså litt før trettenårsdagen min begynte de å vokse skikkelig. For da tror jeg at jeg ikke hadde klart å stå på få lagt dit horoskop gratis drammen bena lenger, jeg kjente at de skalv og dirret, og det var akkurat som om det var armene hans som holdt meg oppe! Men det lille kysset i nakken hadde gitt meg en sånn kilende, kriblende følelse igjen som egentlig var veldig behagelig, hihi enda DET hadde jeg ikke tenkt å fortelle HAM akkurat, da! Men det KAN seff bety noe helt annet også! Det var han også, for han vrengte skjorten over hodet og la seg på sengen ved siden av meg. Det lærte jeg i sjette klasse at sånt skal jeg aldri gjøre! Han sa det på en sånn pussig måte at jeg måtte knise igjen. Jeg ristet veldig på hodet, enda mamma gir meg veldig lite ukepenger nesten ikke noe i det hele tatt. Det gikk noen dager før vi var alene sammen igjen, selv om han snek seg til å kjæle litt med rumpa mi eller stjele et lite kyss, når mamma snudde ryggen til, eller var i et annet rom. Så da skjønte jeg at det hadde «gått» for henne også. Hørte jeg over hodet mitt, og dermed tok han og spente opp beltet, slik at BÅDE buksene OG de hvite underbuksene gled nedover de hårete lårene hans! Hvis hvis ikke hvis Åhhhh! Likevel traff spruten meg på kinnet, før den landet på hodeputen min. Og nå etterpå bare VET jeg at det må ha vært en våt flekk der! Smilte onkel så bøyde han seg lengre frem og kilte navlegropen min med pikken sin! Da mumlet jeg bare mmmmmmm! Det hadde jeg visst, for jeg så at han nikket med hodet. Jeg hadde såvidt smakt på et par dråper av det som kom ut av pikken hans, og det smakte nesten ingenting ørlite grann salt, kanskje. Men nei, nei jeg tør ikke! Derfor hadde jeg lagt en liten plan, hihihihi! Onkel virket iallfall veldig fornøyd! Men frokostbordet var både innbydende xxx video outdoor bondage og fristende, så jeg klarte ikke å være sur heller. Men jeg kjente at den stakkars lille musa mi ble tøyd og strukket noe alvorlig, altså! Altså, ikke spytte ut, men svelge! Jada, det lover jeg! At det var sånt smøremiddel, som skulle gjøre det lettere å pule! Som jeg tenkte han hadde en diger ståpikk allerede! «Bruke munn» er det samme som å kjefte, ikke sant! Da bare MÅTTE jeg ta pikken hans ut av munnen igjen, for ikke å bite!
La mia prima volta nel Culo, ti prego.